Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ


Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί μία μοντέρνα λύση που μπορεί να εφαρμοστεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Μερικά από τα πλεονεκτήματά της είναι η υψηλή ελαστικότητα, ισχυρή πρόσφυση, πολύ μεγάλη αντοχή κρούσης σε πολύ μικρό πάχος και διατίθεται σε απεριόριστα χρώματα.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε δάπεδα, μπάνια, σκάλες, έπιπλα, πάγκους κουζίνας, ντουζιέρες, μπανιέρες, νιπτήρες, πισίνες αλλά και σε κάθε επιφάνεια και να ανταπεξέλθει σε κάθε καταπόνηση της, είτε αυτή είναι μηχανική, υγρασιακή ή κλιματολογική. Κατάλληλα υποστρώματα για την εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας θεωρούνται το σκυρόδεμα, το τούβλο και το τσιμεντοκονίαμα. Επίσης μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας σε υφιστάμενα δάπεδα όπως κεραμικά πλακίδια, μωσαϊκό, μάρμαρο κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ


Η επιχείρησή μας “ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ TEC Ι.Κ.Ε.” η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε εργασία με πατητή τσιμεντοκονία σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Έχοντας αναλάβει ένα μεγάλο αριθμό έργων πατητής τσιμεντοκονίας τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας μπορούν με βεβαιότητα να σας εγγυηθούν πως είναι οι ειδικοί που ψάχνετε για ένα σίγουρο, κομψό και επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Σε όλες τις εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Στόχος μας είναι να παραδίδουμε έργα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και έργα που θα αναδείξουν τον χώρο σας. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας. Εξυπηρετούμε
άμεσα την Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές.